Nu blir det bara ett kort inlägg eftersom vi har fullt upp med packning och annat. Imorgon åker vi nämligen mot Indien... Det blir nattåg igen, som på vägen hit. Sen ska vi bo på ett hotell i Agra (som ligger typ tre timmar från New Delhi) och förhoppningsvis se Taj Mahal! Vi har rest genom Indien flera gånger tidigare (första gången var sommaren 2009) och framför allt jag har gärna velat se Taj Mahal, men av olika anledningar har det inte blivit av. Men den här gången har vi planerat att göra det, det blir spännande! 
 
Från Delhi flyger vi sen med Lufthansa till Sverige, mellanlandar i Wien och München och ska komma till Arlanda 11:40 på fredag. Det är så snart, svårt att fatta! Men vi har ju i alla fall några dagar på oss att försöka "ställa om".
 
De sista dagarna här har varit jättebra. Vi har pluggat (inte superkul visserligen...), varit i kyrkan och på basaren, träffat många olika människor, och gjort några små utflykter. På nyårsafton hade vi en liten fest på Guesthouset, med några av de andra "utlänningarna". Det var mysigt, vi lekte "four on the couch" (fyra i soffan) och charader, fikade, hade "storytelling" och bad och sjöng lovsång till 12-slaget. En bra kväll, och nu är det 2016!! :)
 
Tack till er som följt bloggen de här veckorna! Tycker det har varit jättekul att få dela med mig om allt jag och familjen varit med om. Planerar att skriva när vi kommit till Sverige också (om resan, hur det känns att vara hemma igen och sådär), så ni får gärna fortsätta att läsa :)
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej